Helapotten.se

Favoriter som håller!?

Dela inlägget

V86 Bergsåker/Solvalla 3/5

God kväll alla vänner. Sommaren närmar sig med stormsteg och trotts lite lokalt regn just nu här i Solna så tror jag att banan kommer bli så gott som själv-springande ikväll på Solvalla och det gör att positioner i den främre träffen när upploppet nalkas är extra viktiga.

Jag tycker mig ha hittat några roliga vinklar och kommer ikväll faktiskt att spela systemen rätt så olika även om de såklart bygger på samma ranking. Vill du vara med i kvällens miljonjakt som startar kl 20:30 så klickar du på länken här under så kommer du enkelt till vårat ombudslag Täby Tobak/Hela Potten där du enkelt kan välja prisklass och inriktning på din andel.

https://www.atg.se/tabytobak/V86_2023-05-03_40_1

Fina vinster för vårat relativt lilla ombudslag på slutet visar att vi håller en hög standard och vi hoppas att trenden håller i sig med alla rätt även ikväll på ett eller flera av systemen.

Ta hand om varandra i dessa osäkra tider!

Mot miljonerna !

Mvh @RulleKung

Upptäck mer

V86 Lindesberg 31/5

V86 Lindesberg 31/5 God kväll alla vänner. Spelstoppet idag är tidigarelagt och första start i kvällens V86 omgång körs redan kl 19:20 och det är

Rulle

Ny miljonvinst för Helapotten

Fortsatt fin form för Helapotten.se Stort grattis till er som var med i systemet ”Rulles Pappa” på gårdagens V75! Systemet gav ca 350 000 eller

Rulle Kung är den obestridda mästaren i travspel i Sverige

Rygga några av Sveriges vassaste travanalytiker i jakten på storvinsterna.