Helapotten.se

V86 Jägersro/Solvalla 10/5

Dela inlägget

God kväll alla trav-vänner. Vilka lopp vi bjuds på ikväll. Kanonerna radar upp sig i Medow Roads lopp som körs på Solvalla ikväll. Hail Mary, Brothher Bill samt Zacon Gio är alla högst aktuella för årets Elitlopp och jag ser verkligen fram emot detta lopp som är kvällens höjdpunkt. vinnaren av detta lopp är dessutom direktkvalificerad till årets Elitlopp vilket gör loppet ännu mera intressant.

I övrigt vill jag nämna en av mina favorithästar Il Forte som kommer ut i V86 avdelning 5 och den kommer jag att spika på något system ikväll med garanti.

Det börjar dra ihop sig till spelstoppet som ikväll är kl 20:30 och det är i skrivande stund mindre än en timme dit vilket gör att stressnivån såklart ökar då jag nu måste färdigställa alla systemen.

Vill du vara med i dagens miljonjakt så klickar du på länken jag skickar med här under så kommer du enkelt till vårat ombudslag Täby tobak/Hela Potten där du enkelt kan välja prisklass och inriktning på din andel.

https://www.atg.se/tabytobak/V86_2023-05-10_40_1

Ta hand om varandra i dessa osäkra tider!

Mot miljonerna!

Mvh @RulleKung

Upptäck mer

V86 Lindesberg 31/5

V86 Lindesberg 31/5 God kväll alla vänner. Spelstoppet idag är tidigarelagt och första start i kvällens V86 omgång körs redan kl 19:20 och det är

Rulle

Ny miljonvinst för Helapotten

Fortsatt fin form för Helapotten.se Stort grattis till er som var med i systemet ”Rulles Pappa” på gårdagens V75! Systemet gav ca 350 000 eller

Rulle Kung är den obestridda mästaren i travspel i Sverige

Rygga några av Sveriges vassaste travanalytiker i jakten på storvinsterna.