Helapotten.se

Hitta den bästa spelläggaren

Dela inlägg

Som spelare är det viktigt att hitta den bästa spelförmedlaren för att du ska ha bästa möjliga chans att vinna. Genom att göra research om olika speltillverkare kan spelaren avgöra vilka som erbjuder de bästa strategierna och alternativen för deras spelupplevelse.

En populär speltilläggare är vi på Hela POtten som är en svenskbaserad leverantör av börsspel som Stryktipset och Europatipset. Dessutom erbjuder hela potten stora belöningar för dem som är framgångsrika i sina spelstrategier. Spelare kan också dra nytta av företagets omfattande kunskapsbas, som ger detaljerad information om varje spel och hur man spelar dem effektivt.

När man tittar på en viss speltillverkare är det viktigt att inte bara ta hänsyn till deras belöningar utan även till deras tillförlitlighet och kundservice. Många gånger blir kunderna frustrerade efter att ha haft att göra med en dålig kundtjänst eller inte kunnat få utbetalningar i tid. Därför är det viktigt att hålla sig till välrenommerade och pålitliga företag som Hela Potten som har utmärkta recensioner från tidigare kunder.

Hela Potten har du sveriges bästa spelläggare

Förutom pålitlig kundservice är en annan viktig faktor när du väljer den bästa spelläggare för dina behov de funktioner som varje företag erbjuder. En populär funktion som många spelare letar efter när de väljer en speltillverkare är möjligheten att anpassa spelreglerna. Detta gör det möjligt för spelarna att skräddarsy sin spelupplevelse genom att ändra olika parametrar, till exempel hur mycket pengar de är villiga att satsa eller hur ofta de vill göra insatser under vissa tidsperioder.

Slutligen bör spelarna se till att titta på eventuella bonusar som erbjuds av det företag som de väljer för sina spel. Bonusar kan komma i olika former som till exempel pengar tillbaka eller free spins på vissa spel eller andra incitament som rabatter på köp eller tillgång till exklusivt innehåll i vissa spel. Dessa bonusar bör utnyttjas eftersom de är utformade specifikt med spelarna i åtanke, vilket gör att de kan maximera sina chanser till framgång när de spelar onlinespel med riktiga pengar inblandade.

Sammanfattningsvis, när du letar efter den bästa speltillverkaren för dina behov är det viktigt att ta hänsyn till alla aspekter, inklusive kvalitet på kundtjänst, tillgängliga funktioner och bonuserbjudanden innan du fattar ditt beslut så att du kan hitta en som passar dina mål och förväntningar perfekt! Med noggranna överväganden och efterforskningar kan du vara säker på att du kommer att hitta den perfekta matchningen för dina spelbehov hos Hela Potten – en av de bästa leverantörerna i Sverige idag!

Vi är stolta över att kunna presentera Joel Fritz som ny spelläggare för HelaPotten.se. Joel är en välkänd och omtyckt profil inom den svenska poker- och travscenen där han ofta deltar vid olika evenemang. Han spenderar även en stor del av sin tid som lagledare för den allsvenska handbollsklubben Rimbo HK.

5 snabba med Joel

Bakgrund: Har alltid haft ett sport- och spelintresse. Började väl när man lämnade in enkelrader på stryktipset när man var 11 år, då var det bara gå till affären inga åldersgränser då inte! Sedan har jag växt upp med att pappa tittat på trav på lördagarna med jordnötter och en öl framför TV:n! Själva travintresset gällande spel började dock först 2010 och har gjort andelsspel sedan dess. Tycker det är roligt att följa trav på plats på banorna, vilket hänt några gånger sista åren! Lite liknande där med pokern, det är enligt mig mycket viktigt med det sociala gällande spel och då är det betydligt roligare och mer lönsamt för mig att spela live än att spela på internet.

Spelinriktning: Just nu ligger fokus på travet och på livepokern. Gällande travet blir huvudinriktningen varje vecka V86 på onsdagar och V75 på lördagar. Tycker också om V64 under jackpotomgångar. I mitt tycke är det lättare att hitta fynd under V64-omgångarna.

Spelfilosofi: Min filosofi är att spela mycket på spelvärde, fasta odds kontra procent. Med ganska små medel kan man vinna stort. Sedan har jag en förkärlek till bra hästar från bakspår som kan vara väldigt lite spelade mot chansen de egentligen har! Försöker ofta fälla de stora elefanterna! Men visst finns det storfavoriter som ibland spikas. Går mycket för att vinna hela Potten och drar mig inte för att spika lågprocentare och ta bort överspelade hästar!

Största vinster: Drog in ungefär 37000 kr per andel (531000 kronor på 14 andelsköpare) uppe på mitt landställe i affären där hösten 2019, roliga då var att det vart sex rätt på V75 men omgången var ju så galet svår att sexan samt en del femmor gav en storvinst! Andelen kostade ca 90 kronor. En kompis som har affären där frågade mig om jag kunde göra V75 åt dem på lördagar, och tredje veckan slog det till! Annars har jag en hel del galna vinster för små medel. Tex V64 nyligen 45000 kr på satsade 80 kronor. Satte Top7 en gång som gav 44000 kronor, insats 24 kronor.

Det visste vi inte: Har en fäbless för varmkorv och smäller gärna in en hel plåt i ugnen för att bunkra upp med matlådor inför jobbet som sjuksköterska.

Övriga

V86 Lindesberg 31/5

V86 Lindesberg 31/5 God kväll alla vänner. Spelstoppet idag är tidigarelagt och första start i kvällens V86 omgång körs redan kl 19:20 och det är

Rulle

Ny miljonvinst för Helapotten

Fortsatt fin form för Helapotten.se Stort grattis till er som var med i systemet ”Rulles Pappa” på gårdagens V75! Systemet gav ca 350 000 eller

Här hittar du andelar och speltips från några av Sveriges vassaste spelläggare

Speltips från helapotten.se